Uslovi korišćenja

Pristupanjem ovom blogu/veb sajtu i njegovim korišćenjem pristajete i na određene uslove korišćenja koji su navedeni i opisani u daljem tekstu.

Uslovi korišćenja se odnose na sve tekstualne sadržaje na ovom blogu/veb sajtu. Autor svih tekstova koji se nalaze na ovom blogu/veb sajtu je Aleksandar Stanojević, ukoliko nije navedeno ime drugog autora. Svi tekstovi na ovom blogu/veb sajtu uživaju autorsko-pravnu zaštitu u skladu sa odgovarajućim domaćim i međunarodnim pravnim propisima.

Autor tekstova koji se nalaze na ovom blogu/veb sajtu dozvoljava preuzimanje, distribuiranje i objavljivanje svojih tekstova ili delova svojih tekstova isključivo pod sledećim uslovima:

  • bez vršenja bilo kakvih izmena u pogledu sadržaja preuzetog teksta ili dela teksta
  • uz obavezno navođenje imena autora
  • uz obavezno navođenje ovog bloga/veb sajta kao internet lokacije sa koje je tekst preuzet

Ukoliko se objavljivanje vrši na Internetu (veb sajt, blog, forum, Facebook, itd.), obavezno je postavljanje linka ka stranici na ovom blogu/veb sajtu na kojoj je tekst objavljen ili ka početnoj stranici ovog blogu/veb sajtu (www.blogdoksirekoblog.com).

Ne ovako: Izvor: blogdoksirekoblog.com

Već ovako: Izvor: Blog dok si rek'o blog

Verujem da je poštovanje ovih uslova korišćenja minimalan napor za sve koji bi želeli da preuzimaju i objavljuju tekstove objavljene na ovom blogu/veb sajtu i zahvaljujem vam se na poštovanju koje ukazujete za trud autora koji je učinjen prilikom izrade tekstova.