Pretty Link Lite: WordPress plagin za vaš blog

Ako imate WordPress blog, imam jedan interesantan plugin za Vas koji sam pronašao pre nekoliko dana a zove se: Pretty Link Lite.

Možete koristiti Pretty Link plagin za skraćivanje linkova po izboru, na način koji je drugačiji od skraćivanja linkova korišćenjem besplatnog servisa kao što su Bitly ili Budurl.

Dobra stvar u vezi Pretty Link-a je ta da će ime vašeg domena ostati u okviru samog linka. To je naročito vazno za one koji često postavljaju linkove kako bi uputili posetioce svojih blogova ka nekom postu ili video materijalu koji se ne nalazi na njihovom blogu.

Korišćenjem Pretty Link Lite-a možete skratiti link:

www.VASDOMEN.com/pretty-link-wordpress-plagin-za-vas-blog

u …

www.VASDOMEN.com/pretty

Možete prilagoditi svaki od željenih linkova i imati evidenciju o tome koliko klikova dobijate na svaki link u okviru Dashboard-a (kontrolnog ekrana) vašeg WordPress bloga.

Jos jedna sjajna stvar u vezi ovog plagina je ta da je BESPLATAN. Sve što trebate da uradite je da upišete “Pretty Link” (bez navodnika) u okviru vašeg WordPress Plugins modula ili kliknuti na donji link:

Pretty Link Lite

Ukoliko do sada niste koristili mogućnosti ovog plagina, siguran sam da ćete pronaći puno načina na koje ćete, od sada, moći iskoristiti ovaj plagin za vaš WordPress blog.

Javite mi kako vam se dopada…

PODELI